• Ημερολόγιο

  July 2024
  M T W T F S S
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031  
 • Επικοινωνία

  Thanks!

  Ευχαριστούμε!

  error key Required fields not completed correctly.

Εταιρεία

 • Home
 • /Εταιρεία

Η ΔΥΤΙΚΗ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ Κατασκευαστική & Τεχνική εταιρία έχει την έδρα της στο Αγρίνιο και έχει ως βασικό αντικείμενο την κατασκευή οικοδομικών εργασιών όπως οπλισμένο σκυρόδεμα, τοποθέτηση μονώσεων, ενεργειακά, αναπαλαίωσης κτιρίων και καλύπτει μία ευρία γκάμα εργασιών. Η εταιρεία μας αποτελεί την εξέλιξη της επιχείρησης ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ και διαθέτει εμπειρία 36 ολόκληρων ετών. Μέσα σε αυτά τα χρόνια ύπαρξής μας έχουμε φέρει εις πέρας μεγάλα δημόσια αλλά και πλήθος ιδιωτικά έργα.

Το ανθρώπινο δυναμικό της ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗΣ ανέρχεται στα 45 άτομα. Διαθέτουμε σύγχρονο τεχνολογικά εξοπλισμό βαρέως τύπου και δυνάμεθα να χρησιμοποιήσουμε μεταλλότυπο (Πάνελ) αλλά και μεγάλες επιφάνειες ξυλότυπου, εάν κριθεί απαραίτητο. Παράλληλα, πρέπει να αναφερθεί ότι η εταιρεία μας χρησιμοποιεί σκαλωσιές υποστύλωσης ξυλότυπου, η κατασκευή των οποίων έχει γίνει βάσει των προτύπων που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση CEN-HD 1000/88 και τα ελληνικά ΕΛΟΤ 1165 και 1196. Διαθέτουμε βεβαίωση εξέτασης τύπου ΑΡ.ΣΚΑΛ.04.97 από την Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Ανάπτυξης, που επιβεβαιώνει τα παραπάνω.

ΔΥΤΙΚΗ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ

Η ΔΥΤΙΚΗ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ εισήλθε στο τομέα της μόνωσης κτιρίων το 2006 με μια σειρά από σημαντικές εργολαβίες, Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Μόνωσης. Συνεργαζόμαστε επίσης και με την εταιρεία PERI HELLAS προκείμενου να εξασφαλίσουμε τους καλύτερους δυνατούς χρόνους στα έργα που αναλαμβάνουμε αλλά και να παραμείνουμε μια συνεχώς εξελισσόμενη και ανταγωνιστική επιχείρηση. Ο μεταλλότυπος που χρησιμοποιούμε κατά τη διάρκεια των εργασιών μας είναι τύπου HANDSET, πιστοποιημένος με ISO 9001.

Ειδικευόμαστε στην τοποθέτηση οπλισμού που αφορά σπειροειδείς συνδετήρες σε υποστυλώματα και δοκάρια (ΘΩΡΑΞ). Ο στόλος της εταιρείας μας αποτελείται από δύο φορτηγά, δύο ημιφορτηγά και ένα γερανό. Τέλος, είμαστε ενεργά μέλη της Συνεταιριστικής Αγρινίου Α.Ε. και του Πανελληνίου Συνδέσμου Εταιρειών Μόνωσης.

edraTα τελευταία τρία χρονια δραστηροποιούμαστε στα έργα ΑΠΕ(Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας). Στον τομέα αυτό, ακολουθώντας τις σύγχρονες εξελίξεις στον τομέα της ενέργειας πραγματοποιούμε εργασίες που υποστηρίζουν την παροχή υπηρεσιών. Στον τομέα της ενέργειας έχουμε παράλληλη παρουσία με την εταιρεία Π. Καψάλης & Συνεργάτες με πολύ καλά αποτελέσματα.

Η έδρα της ΔΥΤΙΚΗ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗΣ στο Αγρίνιο δεν επιλέχθηκε τυχαία. Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στην Πλατεία Δημοκρατίας, ένα ιστορικό σημείο της πόλης. Ο χώρος είναι συνδεδεμένος με πολλά σημαντικά γεγονότα για τον τόπο.

ΔΥΤΙΚΗ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ