• Ημερολόγιο

  June 2024
  M T W T F S S
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
 • Επικοινωνία

  Thanks!

  Ευχαριστούμε!

  error key Required fields not completed correctly.

Προφίλ Εταιρείας

 • Home
 • /Προφίλ Εταιρείας

logo DE1 ΕταιρείαΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ έχει την έδρα της στο Αγρίνιο και έχει ως βασικό αντικείμενο την κατασκευή εργασιών όπως οπλισμένο σκυρόδεμα, τοποθέτηση μονώσεων, ενεργειακά, αναπαλαίωσης κτιρίων και καλύπτει μία ευρία γκάμα εργασιών. Η εταιρεία μας αποτελεί την εξέλιξη της επιχείρησης ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ και διαθέτει εμπειρία 35 ολόκληρων ετών. Μέσα σε αυτά τα χρόνια ύπαρξής μας έχουμε φέρει εις πέρας μεγάλα δημόσια αλλά και πλήθος ιδιωτικά έργα.

Solar-Puzzle SMΗ εταιρεία μας έχοντας συμμετέχει και κατασκευάσει περισσότερα από πενήντα (50) Φ/Β πάρκα και πλήθος Φ/Β σε οικιακές μονάδες των 10 kw έχει την τεχνογνωσία να συντηρήσει και να βελτιώσει την απόδωση κάθε μονάδας εξειδικεύοντας τις ανάγκες της κάθε μιας από αυτές. Λαμβάνοντας υπόψιν τις κρίσιμες παραμέτρους συντήρησης και βελτιστοποίησης της απόδωσης μετατρέπουμε την συντήρηση σε κέρδος.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝTα τελευταία χρονια δραστηροποιούμαστε δυναμικά στα έργα ΑΠΕ(Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας). Στον τομέα αυτό, ακολουθώντας τις σύγχρονες εξελίξεις στον τομέα της ενέργειας πραγματοποιούμε εργασίες που υποστηρίζουν την παροχή υπηρεσιών. Η έδρα της ΔΥΤΙΚΗ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗΣ στο Αγρίνιο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στην Πλατεία Δημοκρατίας, ένα ιστορικό σημείο της περιοχής. Ο χώρος είναι συνδεδεμένος με πολλά σημαντικά γεγονότα για τον τόπο.

Το ανθρώπινο δυναμικό της ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗΣ ανέρχεται στα 45 άτομα. 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ